facebook

Поради астролога: у чому зустрічати 2019 рік – Рік свині

Цього разу образи дивним чином збіглися з тенденціями сезону!

Покровителем наступаючого року за східним календарем буде Жовтий Земляний Кабан (або Свиня). І хоча офіційно вона вступить у свої права лише 5 лютого, коли прийде китайський Новий рік, ніщо не заважає нам спрацювати на випередження і вже 31 грудня одягнутися так, щоб з більшою часткою ймовірності здобути прихильність примхливих зірок. Тим більше, що в цьому році астрологи, здається, змовилися з інститутом кольору Pantone: всі улюблені відтінки Кабана дико популярні навесні і влітку 2019 року.

Отже, ви, напевно, вже здогадалися, що рожевий не є головним кольором цієї святкової ночі, адже символ 2019 року – зовсім не свинка у звичному розумінні. Наш герой – Жовтий Земляний Кабан. Його улюблені кольори – відтінки коричневого і жовтого. Причому астрологи підкреслюють, що не варто вибирати яскраві варіанти, оскільки Кабан воліє природну палітру. Однак прагнення до природних кольорів дивним чином поєднується у цієї тварини з тягою до розкоші, тому ставку на шик і блиск також можна сміливо робити. Розглядати потрібно золото і бронзу – у Кабана в фаворі тепла гамма.

Brown Granite (сірий граніт)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Отже, коричневий. Що порадує Земляного Кабана більше, ніж цей колір? Як в поточному, так і в наступному сезоні найактуальніший відтінок коричневого – це саме той, який у нас так міцно асоціюється зі шкільною формою радянських часів. До речі, в цьому і полягає головна проблема експлуатації цього кольору: вам доведеться подати його таким чином, щоб аналогія зі шкільною формою нікому не прийшла в голову. Передусім зверніть увагу на фактуру тканини: краще, якщо вона буде мати підкреслено святковий вигляд. Відмінно підійде шовк, атлас та інші урочисті варіанти. Зробити образ ще більш розкішним допоможуть аксесуари: з коричневим відмінно працює золото, яке астрологи називають головним металом року.

Toffee (тоффі)

Цей колір описаний як «смачний і теплий відтінок коричневого». Іншими словами, це «іриска». В рекомендації астрологів він відмінно укладається, адже є максимально природним і має у своєму складі трохи більше жовтого, ніж Brown Granite. Головна складність експлуатації цього кольору полягає в тому, що він сам по собі сприймається як повсякденний. Важливо надати урочистості та елегантності за рахунок цікавого крою і деталей. Другий нюанс – рудо-коричневий йде далеко не кожному типажу. Слідкуйте за тим, щоб ваша шкіра в сукні кольору іриски не виглядала надто жовтою.

Terrarium Moss (мох)

Ще один землистий відтінок, який буде вельми актуальний найближчим часом, можна описати як глибокий оливковий. В принципі, якщо ви не хочете вдаватися в нюанси підтонів, беріть на озброєння всі варіанти хакі і оливи. В цих кольорах присутній рекомендований астрологами коричневий і максимально природний зелений (з тією чи іншою часткою сірого).

Щоб плаття в базовому кольорі не виглядало буденно, вибирайте розкішну тканину!

Хороша новина в тому, що цей колір підходить майже всім. Погана – він є ще більш повсякденним, ніж два попередніх. В даному випадку для додання образу урочистості доведеться докласти максимум зусиль. Відразу відкидайте тканини, що нагадують трикотаж, і беріть на озброєння те, що розкішніше. Наприклад, відмінним вибором стане оксамит, який в цьому сезоні все ще дуже актуальний, або класика жанру – мереживо. Також можна розвернутися в області люрексу, паєток та інших модних надмірностей, які в даному випадку будуть вельми до речі.

Aspen Gold (золота осика)

Здається, що дизайнери усього світу живуть за східним календарем! Інакше як пояснити той факт, що сезон весна-літо 2019 принесе нам відразу три трендових жовтих відтінка? Особливо символу року повинен припасти до душі колір Aspen Gold, що в перекладі означає «золота осика». Це досить світлий, але насичений відтінок. Він відсилає одночасно і до теми природи (сонце), і до теми золота. Саме тому можна припустити, що цей відтінок найкраще впишеться в рекомендації астрологів. Однак не варто забувати і про нюанси – відтінки жовтого дуже капризні: їх потрібно ретельно вибирати за кольоротипом. Aspen Gold краще підійде дівчатам з теплим відтінком шкіри, пшеничним або рудим волоссям (так званий тип «весна»). А ось панночкам з рожевим кольором шкіри, світлим волоссям і блакитними очима (умовний тип «літо») варто від нього відмовитися.

Mango Mojito (манго мохіто)

Цей відтінок жовтого ще тепліший, ніж Aspen Gold. Можна сказати, що він більше тяжіє до помаранчевого, який також знаходиться в списку рекомендованих. Цей колір дуже неоднозначний і вимагає ретельно продуманого образу. Він краще підійде для молодіжної тусовки, ніж для урочистості. Якщо ж ви зважитеся приміряти його для романтичної вечері, робіть ставку на елегантні тканини: шовк, атлас. У такому рішенні Mango Mohito виглядатиме швидше золотим і чудово впишеться в астрологічний формат.

Turmeric (куркума)

Колір можна охарактеризувати як приглушений апельсиновий. Це, мабуть, найяскравіше рішення, які ми можемо собі дозволити, не злякавши Земляного Кабана. Щоб надати урочистості цього по-літньому безпосереднього кольору, вибирайте цікавий крій і тканину. Врахуйте, що з таким помітним кольором варто уникати надмірно яскравих аксесуарів – він сам по собі дуже акцентний. Особливо недоречними тут будуть масивні золоті прикраси.

Теплий блиск

Кабан обожнює блиск, і дизайнери всього світу підтримують його в цій пристрасті: металізовані тканини, паєтки і люрекс вже не перший сезон тримаються у списку актуальних трендів. Щоб з більшою часткою ймовірності умилостивити примхливу тваринку, віддайте перевагу теплим металам – золоту, міді, бронзі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Поради астролога: у чому зустрічати 2019 рік – Рік свині