facebook

Найнезвичайніші люди світу

На нашій планеті чимало незвичайних людей, які або є такими з народження, або набувають дивних здібностей після деяких обставин. Більшість з таких людей нічим не привертають увагу, а їх феномен не можуть пояснити навіть найдосвідченіші служителі науки. Однак є й такі, які за рахунок своєї незвичайності стають знаменитими на весь світ. Давайте розберемося, що ж це за  незвичайні люди світу, фото яких дозволить зрозуміти, що ж дивного в них є.

Джаспріт Сінгх Калре

Цей юнак відомий під псевдонімом «гумовий хлопчик». А все тому, що його тіло має настільки унікальну гнучкість, що навіть уявити страшно, як він може скрутитися. Йому з легкістю вдається повернути голову на сто вісімдесят градусів, і це не доставляє Джаспріту ніяких незручностей. Але це всього один з численних трюків, якими гнучкий хлопчик може радувати публіку.

Аму Хаджі

Цього жителя Ірану навіть удостоїли честі «відвідати» сторінки Книги рекордів. Цей чоловік не мився шістдесять років, і всі ці роки він навіть на метр не смів наблизитися до води. Свій вчинок іранець пояснює тим, що в молодому віці, після життєвих невдач, йому захотілося перестати здійснювати гігієнічні процедури. А тепер він абсолютно впевнений в тому, що якщо він хоча б вимиє руки, то захворіє страшною хворобою. Зараз немитий іранець живе в землянці, але коли стає холодно, то переходить жити в цегляну будову, яку йому спорудили місцеві жителі.

Ернандес Гаррідо

У цієї людини незвичайність полягає в тому, що він володіє шістьма пальцями на кожній руці. Тобто в підсумку у нього  не десять пальців на руках, як у звичайної людини, а дванадцять. Причому стільки ж пальців у нього і на ногах. Така кількість пальців є гордістю проживаючого в Баракоа чоловіка – з їх допомогою він легко дряпається на пальми для збору кокосів, а також позує перед об’єктивами камер. Ось вони –  незвичайні люди світу! Завдяки своїй унікальності намагаються підзаробити і живуть при цьому непогано.

Джозі Рей

Жителя Індії, що вміє вільно пересуватися по вертикальних поверхнях, прозвали «людиною-павуком». Такий талант в собі Джозі помітив ще в дитинстві і вирішив розвивати його далі. І йому це вдалося – сьогодні багато людей приїжджають подивитися на скелелаза, який без страху дереться по горах без страховки.

Пол Карасон

Цей каліфорнієць, якому 57 років, відрізняється своїм кольором обличчя – воно в нього синє. Правда, таким колір обличчя чоловіка був не завжди – шкірний покрив придбав такий відтінок через багаторічне використання колоїдного срібла, що було необхідно для лікування дерматиту, що виник 14 років тому.

Садху Амар Бхараті

Колись цей індійський старець з піднятою вгору рукою був нормальною людиною. Він був главою сім’ї, в якій було троє дітей. Але одного разу (у 1970р.) В голову йому прийшло розуміння, що сім’ї він зовсім не належить, а належить богу Шиві, тому повинен служити тільки йому. Тоді він прийняв рішення поневірятися по індійських дорогах. Через кілька років він дав собі обітницю, що підніме праву руку і не буде опускати її протягом сорока років (багато хто вважає, що на знак упокорювання і відмови від гріхів). Ось уже  близько сорока років чоловік ходить з піднятою кінцівкою, яка за ці роки перетворилася на кістлявий і висохлий символ віруючих індійців.

Джилл Прайс

Ця жінка володіє суперпам’яттю і пам’ятає все, що відбувалося в її житті, починаючи з дванадцятирічного віку. Вона може навіть сказати, яка передача йшла в певний момент часу. Варто тільки запитати про певну дату, і Джилл з легкістю відповість, що було в цей день.

Чжан Руіфанг

Навряд чи цій китаянці шишки на обличчі, які так нагадують диявольські роги, приносять задоволення. Звичайно, можна було б списати один ріг на жарти природи, але з’явившись на лобі симетрично другому наріст неймовірно шокує оточуючих людей.

Чан Ван Хей

Цей житель В’єтнаму відростив волосся, довжина якого становить майже сім метрів. Робити стрижку для своєї шевелюри чоловік перестав у віці двадцяти п’яти років, коли помітив, що кожного разу після підстригання волосся воно починає сильно боліти. Тому він перестав стригтися, а волосся заплітає в косу, яка після багатьох років більше нагадує канат.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Найнезвичайніші люди світу