facebook

У Польщі перед Різдвом на роботі помер українець, збирають кошти на кремацію

Українець помер на роботі в Польщі. Як пoвідoмляє Yavp.pl, на сайті zrzutka.pl організовано збір коштів на кремацію тіла чоловіка. Загалом треба назбирати орієнтовно 3 150 злотих.

61-річний громадянин України, уродженець Київщини, раптово помер 21 грудня 2020 року у місті Ліпно (Куявсько-Поморське воєводство), де він працював. У чоловіка залишилася дружина та 9-річна донька. Родина немає коштів на транспортування тіла в Україну, тому всі витрати, пов’язані з цим, візьме на себе фірма Funeralia, яка спеціалізується на міжнародних ритуальних послугах.

Збір коштів триває виключно на послуги з кремації тіла померлого в Польщі (труна, одяг, послуги моргу). Окрім сайту zrzutka.pl, є також картковий рахунок Приватбанку, куди можна перераховувати пожертвування.

“Родина померлого земляка таких грошей не має. Пан Олег Мілінський робить ритуальні послуги в Польщі коштом Funeralia. Тому ми оголошуємо збірку грошей лише на покриття витрат пана Олега з послуг кремації. ПриватБанк: 4627 0557 7022 8046 – Олег Мілінський. Звичайно, Олег відзвітує перед громадою про зібрані кошти”, – йдеться в повідомленні.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Польщі перед Різдвом на роботі помер українець, збирають кошти на кремацію