facebook

Чи будуть вводити локдаун в Україні навесні

В України є шанси уникнути тотального локдауну навесні, якщо у січні її громадяни дотримуватимуться правил жорсткого карантину з 8 до 24 січня.

Про це під час брифінгу заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов. Його виступ транслювали на YouTube-каналі Кабміну. Крім того, наголосив урядовець, обмежувальні заходи після свят сприятимуть мінімізації захворюваності серед населення на коронавірус, грип та інші респіраторні захворювання.

“16 днів – це той термін, який необхідний нам, щоб збити хвилю поширення COVID-19. Нам це потрібно, щоб ми потім не вводили ніяких локдаунів, щоб ми пройшли пікове зростання захворюваності на грип. Щоб ми до весни, до квітня-травня, не запроваджували локдауни, щоб ми спокійно пройшли цю хвилю поширення COVID-19”, – пояснив логіку дій уряду Степанов.

Також, підсумовуючи, міністр додав, що “канікули” з 8 до 24 січня дадуть змогу дещо розвантажити медичну систему держави. Відтак, вона зможе обслуговувати усіх пацієнтів із різними хворобами у нормальному режимі.

Локдаун в Україні

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чи будуть вводити локдаун в Україні навесні