facebook

У плагіаті звинувачують членів комісії, які не виявили “крадіжки” у дисертації Шкарлета

Членів комісії з академічної доброчесності Національного університету “Чернігівська політехніка” звинувачують у плагіаті.


Раніше вони ж не виявили плагіат у дисертації колишнього ректора навчального закладу, а зараз міністра освіти Сергія Шкарлета, передає УНН із посиланням на сайт “Помилки та фальсифікації в наукових дослідженнях”.

Так, дисертація члена комісії Вікторії Маргасової має 70 сторінок плагіату, а у роботі доцента і директора Навчально-наукового інституту економіки університету Аліни Пінчук виявили підозрілі фальшиві публікації.

“Дисертація Аліни Пінчук ще має бути затверджена Атестаційною комісією МОНУ на чолі з т.в.о. міністра освіти Сергієм Шкарлетом. Хм… Пінчук і Шкарлет. Дуже цікаво буде дивитися, як Сергій Миколайович буде викручуватися з цієї делікатної ситуації. І цікаво також – скільки коштувало захистити повторно чужу вже захищену дисертацію?”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що українці науковці виступали проти призначення Сергія Шкарлета на посаду міністра освіти, адже “він є плагіатором”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У плагіаті звинувачують членів комісії, які не виявили “крадіжки” у дисертації Шкарлета