facebook

Їхали до сина: рятувальник потрапив в аварію та потребує допомоги (фото/відео)

Волинський рятувальник з дружиною потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на Київщині. ДТП трапилася 27 грудня поблизу селища Ворзель Ірпінського району. Як зазначає поліція Київщини, водій авто “BMW” виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автівками “ВАЗ” та “Москвич”. Водія та пасажирку авто “ВАЗ” з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Внаслідок аварії багатодітні батьки Степан та Валентина Богдани, із села Чорторийськ Волинської області опинилися у дуже важкому стані з вщент розбитими тазостегновими суглобами, черепно-мозковими травмами та великою втратою крові. Про це у мережі Facebook розповів священник Василій Лозовицький.

“Уже зроблені перші операції на тазостегнових суглобах. Йде підготовка до наступних операцій. Стефана та Валентину збирають по кісточках. Є надія, що будуть ходити”, – каже священник

Також він зазначає, що вартість операцій, які так необхідні Стефану та Валентині, сягає понад 300 000 тисяч гривень, що для багатодітної сім’ї сума непідйомна.

“Тому просимо відгукнутися усіх небайдужих людей та підтримати матеріально Стефана та Валентину: 4149 6293 1440 2132 Приват Банк (Стефан Богдан)”, – звертається Василій Лозовицький.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами священника потерпілий Богдан працював рятувальником і не раз допомагав людям: “Тепер наша черга підтримати рятувальників. Аварію вчинили сп’янілі молодики, які порушили усі правила руху та моралі. Сім’я рухалась до Києва, аби відвідати старшого сина, котрий віддано несе службу у лавах Збройних Сил України”, – каже священник.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Їхали до сина: рятувальник потрапив в аварію та потребує допомоги (фото/відео)