facebook

У Японії почали продавати українське печиво

У Японії почали продавати українське печиво

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук посол України в Японії, Сергій Корсунський.
«Найкращий подарунок до Дня дипломата – це побачити і придбати печиво українського виробника Grona у супермаркеті чи не найбільшої торговельній мережі Японії Hanamasa», – зазначив у своєму дописі Сергій Корсунський.

 

Вже наступного року у Японії продаватимуться українські вина. Про це повідомив посол України в Японії Сергій Корсунський.
«Українські вина у наступному році вийдуть на японський ринок! Якщо все пройде добре, наступними будуть горілка і пиво. Невелика, але динамічна компанія Helms Ltd. прагне зробити Йокогаму – місто побратим Одеси – вітриною українського вина в Японії. Ми їм допоможемо. Чудова зустріч сьогодні з СЕО Юкі Ісі і його командою», – написав український посол, передає Seeds.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нещодавно вино El Capitan Pinot Gris бренду 46 Parallel отримало визнання престижного Міжнародного конкурсу Concours Mondial de Bruxelles 2020. Вино визнане одним із кращих серед 8500 вин із 46 країн-виробників.

46 Parallel Wine Group — єдина українська компанія, яка отримала вищі нагороди в рамках сліпих дегустацій конкурсу. Цього року конкурсні вина оцінювали 55 комісій дегустаторів – всього 250 професіоналів світового рівня компетенції.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Японії почали продавати українське печиво