facebook

“Правильні тези по підсумку року”: “Слуги народу” отримали новий документ, – ЗМІ

“Слуги народу” отримали у своє розпорядження “правильні” тези, які вони мають озвучувати в ЗМІ щодо підсумків 2020 року.

У розпорядженні видання “Бабель” виявилися ефірні меседжі для представників провладної команди за 17 та 18 грудня. Такі тези – звичайна світова практика, спрямована на реалізацію політики “єдиного голосу”, підкреслили журналісти.

Згідно з інформацією, отриманою ЗМІ, підсумки року, що минає, “слуги народу” повинні коментувати так:

вперше за роки війни на Донбасі вдалося встановити режим припинення вогню. Його не можна назвати стовідсотковим, але ситуація на більшій частині фронту стала спокійнішою – це заслуга президента.

Рік видався складним через пандемію, яка спровокувала кризу. Його не можна порівнювати із жодним, криза вдарила по всіх без винятку, стала причиною проблем бізнесу в усьому світі. Спад в Україні в другому кварталі склав мінус 11% ВВП, у Швеції, що не вводила локдаун, мінус 8% – це можна порівнювати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У третьому кварталі 2020-го Україна побачила швидке відновлення економіки. Наступного року країна зможе зупинити пандемію за допомогою вакцинації та можливостей медицини, відповідно, істотно відновиться економіка.

Опоненти “Слуги народу” постійно передрікали катастрофу, проте Україна змогла пройти складний рік. Уперше у влади немає своїх ЗМІ, всі працюють у медійному середовищі, що контролюється політичними опонентами. Опозиція прогнозувала зрив співпраці з МВФ, гіперінфляцію, обвал гривні, загострення на фронті та втрату територій, знаючи, що це неправда.

Ефективність вітчизняної медицини зросла. Раніше вона лише скорочувалася, а лабораторна система була розгромлена.

Економічні втрати України менші, ніж у Європі, тому що в країні менш розвинена сервісна економіка й не було тривалих жорстких карантинних обмежень.

Найсерйозніший удар державі завдав Конституційний суд України (КСУ). Судді ухвалювали рішення, які поставили під сумнів роботу антикорупційної системи. Президент і народні депутати відновлюють її роботу та готують реформу КСУ.

У 2021 році акцент буде зроблено на закон про всеукраїнський референдум, судову реформу, чесний прожитковий рівень і на рішенні за законами про локалізацію виробництва та про побутові відходи.

На місцевих виборах партія “Слуга народу” набрала найбільше мандатів, її політичні опоненти – ОПЗЖ і “Європейська солідарність” перетворюються в регіональні партії, представництва яких мають показовий географічний характер.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Правильні тези по підсумку року”: “Слуги народу” отримали новий документ, – ЗМІ