facebook

В Італії зникла одеситка Христина Новак: Розслідуванням справи займається поліція Пізи (оновлено)

В Італії зникла одеситка Христина Новак: Розслідуванням справи займається поліція Пізи. Про це повідомляє спільнота у фейсбук Український центр в Італії

В останнє дівчину бачили, коли близько десяти днів тому в містечку Кастельфранко ді Сото, що неподалік від Пізи, поліція заарештувала 41-річного чоловіка іспанської національності. Чоловік жив у маленькій віллі в Орентано, де з ним проживали три великих собак бійцівський породи.. В середині вілли карабінери виявили кілограми наркотиків та дві рушниці.

На момент арешту чоловіка в будинку також була та сама 29-річна українка Христина Новак.

У наступні дні мати дівчини, яка проживає в Україні, не могла зконтактуватись із дочкою. І через юридичну фірму в Римі, мама звернулася до поліції, щоб повідомити про зникнення її дочки.

Телефон дочки вимкнений і матері не надходило жодних повідомлень з боку Христини про її пересування чи плани. Розслідуванням справи займається поліція Пізи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

‼️‼️‼️‼️‼️НАГАДУЄМО:‼️‼️‼️‼️‼️‼️
#УВАГА ⚠️⚠️⚠️ЗНИКЛА українка в місті Понтедері, провінція Піза. Її звуть Новак Христина. Ріст 1,65. Вік 29 років. Родом з Одеси. Родичів в Італії немає. Коли вийшла із хати, залишила особисті речі та телефон.
☎️Номер її матері, яка проживає в Україні, – +380679424365
☎️ Італійський номер, на який можна зв’язатись у разі виникнення будь-якої інформації, – 3200807366.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Італії зникла одеситка Христина Новак: Розслідуванням справи займається поліція Пізи (оновлено)