facebook

Лукашенко остаточно вийшов з себе, пригрозивши Україні та Польщі: “Нехай тільки смикнуться”

У Білорусі стартував загальнонаціональний страйк – люди вимагають відставки Олександра Лукашенка, а він погрожує Польщі та Україні

Зокрема, Олександр Лукашенко вийшов з себе та закликав Київ не втручатися у справи Білорусі, а Польщі та Литві пригрозив “відповіддю” у разі їх потенційної військової інтервенції.
Заяву нелегітимний президент країни зробив 29 жовтня під час засідання з кадрових питань. Він вирішив переказати свою телефонну розмову з главою Держдепу США Майком Помпео.

Я йому прямо сказав, по-дружньому:”Майк, незважаючи на це, Я розумію, що відбувається“. І я його попередив: хай тільки там смикнуться з боку Польщі, Литви і, може, Україна… Це навіть не обговорюється, їм не до цього… а ось поляки і литовці, в основному поляки, там литовці – армії немає… ну, ми будемо відповідати”– сказав Лукашенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він також звинуватив сусідню Польщу в зазіханнях на Білорусь і підкреслив, що в разі небезпеки офіційний Мінськ буде протистояти Варшаві.

Полякам потрібна вся країна – Білорусь. Ви знаєте, навіть якщо все НАТО увійде в Білорусь, у них це не вийде“, – додав Лукашенко

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Лукашенко остаточно вийшов з себе, пригрозивши Україні та Польщі: “Нехай тільки смикнуться”