facebook

Нардеп від «ОПЗЖ» заявив, що Росія не воює з Україною – відео (Відео).

Народний депутат від “Опозиційної платформи – за життя” Віктор Чорний не зміг відповісти, чи є російські війська на території окупованої частини Донбасу. Це відбулось в ефірі регіонального ток-шоу “Країна” на “5 каналі”.

За його словами, Російська Федерація не веде війну з Україною на території Донбасу.
Там є російські війська? Ми їх бачили? Вони, можливо, були колись. А я кажу про сьогодні, тут і зараз. Вони там є? Я не знаю“, – сказав нардеп від ОПЗЖ.

У відповідь на слова Чорного кандидат у депутати Київради від “ЄС” Олександр Погребиський зазначив, що факти перебування армії РФ на території Донбасу вже давно доведені.

“Так, вони там є. Якщо дивитися на дані розвідки, вони там є. Там цілі армійські корпуси, які контролюються російськими військовими. Вони там є, і це вже доведено навіть допитами контррозвідки СБУ конкретних військових, які є чинними військовими Російської Федерації. Так, вони там є, бо там є російське військове озброєння, якого немає в Україні, яке не виробляється в Україні. Так, вони там є – це вже юридично доведений факт“, – сказав Погребинський.

Він також закликав Чорного не загравати своїм електоральним полем з Росією.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Цю війну в 2014 році в Україну привела ваша політична сила. Незважаючи на те, що ви змінили свою назву. Саме лідер вашої політичної сили написав листа агресору Путіну, і закликав його ввести війська, внаслідок чого був анексований Крим, і це теж вже доконаний факт“, – наголосив Погребинський.

Російські війська і проросійські бойовики вбили понад 14 тисяч військових. Саме вони вбили наших українців”, – підсумував він.

Нагадаємо, раніше п’ятий Президент України Петро Порошенко заявив, що “ОПЗЖ” для “ЄС” більше, ніж опонент на виборах, це вороги України.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Нардеп від «ОПЗЖ» заявив, що Росія не воює з Україною – відео (Відео).