facebook

Перелом черепа та забій мозку: 4-річна дівчинка отримала травми після прогулянки в дитсадку (ВІДЕО)

Перелом черепа та струс мозку – після прогулянки в дитсадку. В Одесі 4-річна дівчинка потрапила в лікарню – на ігровому майданчику садочка вона сильно вдарилася головою. Її одразу почало нудити, втім, швидку вихователі не викликали, а поклали дитину спати. Про те, що донька травмувалася, батьки дізналися тільки ввечері, коли прийшли забирати її додому. До цього часу стан малої погіршився, батьки терміново викликали швидку. У лікарні виявили перелом потиличної кістки та струс мозку. Батьки звинувачують у недбалості вихователів і кажуть – ті навіть просили не говорити лікарям, що дівчинка травмувалася саме в садочку. Нині справу розслідує поліція.

 

У дитячому садочку в Одесі 4-річна дівчинка під час прогулянки на майданчику сильно вдарилася головою. Дівчинку почало сильно нудити, однак вихователі не надали їй медичної допомоги і відправили спати. Крім того, батька дитини попросили не розповідати про те, що дівчинка постраждала саме під час перебування у садочку.Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Так, зазначається, що батько дізнався про травму своєї доньки аж увечері, коли забирав її додому. Дівчинці сильно погіршало, тож її відразу госпіталізували.

У лікарні медики виявили в дитини перелам потиличної кістки та струс мозку. Таким чином з часу травми голови до надання першої допомоги минуло 12 годин.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Лікарі сказали, що за цей час дитина могла і померти.

Зараз батьки звинувачують вихователів дитячого садка у службовій недбалості, вони вже звернулися до поліції. Тим часом у самому садочку інцидент від початку намагалися приховати.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Перелом черепа та забій мозку: 4-річна дівчинка отримала травми після прогулянки в дитсадку (ВІДЕО)