facebook

В “Слугів Народу” від ранку cкaндaл Ірина Верещук зніметься з виборів. Що трапилося?

Як інформує популярний український політолог і блогер Віктор Таран пише на своїй сторінці в Facebook, прийшли свіжі інсайда зі штабу кандидата в мери Києва від «Слуги народу» Ірини Верещук.

Люди, близькі до Верещук, на повному серйозі заявляють, що «Слуга народу» може залишитися без свого кандидата на цих виборах, тому як сама Ірина Верещук відмовиться висуватися в мери від цієї політичної сили. Причина такого рішення Верещук проста і цілком пояснюється – саботаж її кампанії з боку так званих «кураторів» Тищенко, Комарницького і соратниці екс-мера Києва Черновецького Алли Шлапак.

За словами політолога, є інформація, що «нові обличчя» вирішили одноосібно все «узгодити», тобто Ірину Верещук навіть ніхто не ставив до відома, хто йде від «Слуги народу» до Київради. При цьому Ірина Верещук планувала до прохідної частини списку поставити своїх людей, щоб мати вплив на процеси в столиці. Але її думку ніхто не врахував.

Віктор Таран зазначає, тепер Ірина Верещук цілком серйозно розглядає питання – відмовитися від рішення балотуватися на пост мера Києва. Кажуть, що своє рішення Верещук завадить тільки в тому випадку, якщо втрутиться сам президент.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В “Слугів Народу” від ранку cкaндaл Ірина Верещук зніметься з виборів. Що трапилося?