facebook

Папа Римський назвав секс і хорошу їжу “божественним” задоволенням

Папа Римський Франциск заявив, що задоволення від статевого акту з коханою людиною або від хорошої їжі є «божественним».


Зібрані висловлювання Франциска містить книга TerraFutura, пише Главком.

“Задоволення виходить безпосередньо від Бога. Воно не католицьке, не християнське, не чиє-небудь ще, воно просто божественне”, – сказав понтифік.

За його словами, задоволення від їжі служить здоров’ю людини, а секс робить любов більш красивою і служить гарантією продовження виду.

Також, на його думку, «перебільшена мораль є неправильним трактуванням християнського послання». Оскільки церква завжди засуджувала «нелюдське, грубе і вульгарне» задоволення, але завжди приймала «просте, людське і моральне».

У повідомленні зазначається, що 31 січня архієпископи британських графств Кентербері і Йорк принесли публічні вибачення за випущене раніше керівництво, в якому секс вважається прийнятним тільки для чоловіка і жінок, які перебувають у законному шлюбі. Представники Церкви Англії підкреслили, що їм дуже шкода тих, кого зачепило таке формулювання, і визнали, що ці слова «підірвали довіру» частини віруючих.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Папа Римський назвав секс і хорошу їжу “божественним” задоволенням