facebook

Сексолог розповіла, чому жінка не отримує оргазм і як це виправити

На консультації до Наталі Єжової часто приходять жінки зі словами: “Я не відчуваю оргазм”. Але це не настільки страшна проблема, як можна собі нафантазувати.

Рефлекс оргазму – це як кататися на велосипеді. Раз навчилася, і потім можеш їздити легко. Але спочатку тренування. Ніхто не народжується з умінням їздити на велосипеді. Так чи інакше тренування проходять спочатку на триколісному велосипеді, потім на двоколісному, пише Єдина.

Так і з оргазмом. Ніхто не народився з ним. Його натренували випадково в дитинстві або, якщо не вийшло, усвідомлено у дорослому житті. І так, чоловіки теж тренували свій оргазм.

Так що робити, якщо не відчуваєш оргазм під час сексу, але дуже хочеш?

Перше, що я питаю у жінок з такою проблемою, чи є у них інтимне життя з собою. Може дівчина сама себе довести до оргазму? Якщо ні, тоді потрібно навчитися спочатку займатися любов’ю з собою. Вивчити свої власні реакції тіла, своє збудження і тривалість контакту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо в житті дівчини є самозадоволення, то і оргазм у неї все-таки є! Вітаю, ти оргазмічна жінка. І тепер знай це про себе і не занижуй свою самооцінку тільки через те, що ти ще не навчилася отримувати його з партнером. Неправильно тренувалася.

Наталія Єжова пропонує прописати так звану інструкцію своєму партнерові до себе – розповісти, що тобі подобається, і що тебе заводить. І не ставити собі сумнівні та безнадійні діагнози.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Сексолог розповіла, чому жінка не отримує оргазм і як це виправити