facebook

У Києві схопили збоченця, який полював за школярками – напоїв, дав грошей

Злочинця виявили в ході пошуків зниклої дівчинки.

Поліцейські Києва затримали небезпечного злочинця, який розбещував неповнолітніх. Про це розповіли на сайті Поліції Києва.
Повідомляється, що 50-річний житель столиці довгий час скоював злочини сексуального характеру відносно двох неповнолітніх дівчаток віком 14 років.

Чоловік також підштовхував дівчаток-підлітків до створення відеоматеріалів інтимного характеру та надання інтимних послуг за винагороду.

Злочинця вдалося зловити в ході пошуків зниклої дівчинки, яка пішла з дому та не повернулася.

Мама дівчинки звернулася із заявою в поліцію. Правоохоронці знайшли зниклу через кілька годин і доставили її у відділок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час бесіди дівчинка зізналася, що весь цей час перебувала в гостях у чоловіка, з яким, разом з подругою, познайомилася півроку тому і отримувала від нього гроші.

Вона розповіла, що чоловік схиляв їх з подругою до спільного вживання спиртних напоїв, вів розмови на відверті теми і пропонував знятися у відео для дорослих.

Після отримання даної інформації поліцейські виїхали за адресою, яку вказала дівчинка.

У ході затримання чоловіка вони виявили докази його злочину — ноутбук, мобільний телефон та особисті речі однієї з дівчаток.

Крім цього, з’ясувалося, що чоловік умовив одну з дівчаток надавати послуги інтимного характеру за гроші. Він створив її анкету на сайті знайомств і від її імені домовлявся з замовниками. Після цього повідомляв дівчинці місце, час та вид послуги.

За скоєні злочини чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Києві схопили збоченця, який полював за школярками – напоїв, дав грошей