facebook

Кияни “штурмом” взяли зоопарк, начхавши на маски і дистанцію

Столичний зоопарк заповнили сотні киян.

У неділю, 24 травня, у Київському зоопарку стався справжній аншлаг – море припаркованих машин на дорозі і сотні людей, в очікуванні придбати довгоочікуваний квиток. Відповідні фото і відео опублікували групи”Київ Оперативний” і dtp.kiev.ua в Facebook.

З 23 травня у Києві після ремонту та карантину відкрили улюблений зоопарк киян, розташований біля станції метро “Політехнічний інститут”. Однак на відкриття прийшло не надто багато людей і практично всі з них дотримувалися санітарних норм. Сьогодні ж, люди забули про дотримання соціальної дистанції і засобах індивідуального захисту, захлеснувши зоопарк з центрального входу.

На просторах мережі з’явилися фото та відео з місця подій, на яких чітко відображена ситуація. Зокрема, вся територія навколо зоопарку заставлена автомобілями, більшість з яких розташувалося прямо на проїжджій частині.

Всі бажаючі потрапити в новий зоопарк просто повністю зайняли смугу громадського транспорту, машин 50 припарковано. Якщо всім виписати штраф, місто озолотиться) В 10 хвилинах ходьби підземний паркінг торгового центру, 20 грн за годину, 60 вільних місць, – пише користувачка Facebook Дар’я Солодова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На відеозаписі ж видно, що біля входу в парк стовпилося сотні людей, які бажають скоріше купити квиток і подивитися на тварин. Користувачі мережі зазначили, що на більшості з них немає захисних масок, а про дотримання дистанції можна навіть не згадувати. Черга до кас розтягнулася аж до підземного переходу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кияни “штурмом” взяли зоопарк, начхавши на маски і дистанцію