facebook

Соня Плакидюк перенесла серйозну операцію

Експерт модельного реаліті Нового каналу Соня Плакидюк розповіла, як її життя змінилося після операції на очах.
До вересня 2019 року fashion-фотограф і експерт «Топ-моделі по-українськи» Соня Плакидюк практично нічого не бачила без лінз або окулярів. Але після лазерної корекції зору життя дівчини заграло новими фарбами.

Вона почала бачити те, чого ніколи не помічала, і те, чого не хотіла помічати. Наприклад, сусіда в трусах на балконі.

Соня Плакидюк розповіла про відкриття після корекції зору.
Детальніше про своє відкриття, а також про лайфхаке, як не чіпати очі, фотограф розповіла під час інтерв’ю Маші Єфросиніної в рамках проекту «Хроніки карантину» у прямому ефірі.

Перший тиждень чіпати очі не можна взагалі. І я ось що придумала: лягала спати на надувній подушці і в сонцезахисних окулярах. Причому спеціально брала найдорожчу свою пару, щоб вночі спрацьовувала внутрішня сигналізація, і я не лапала їх руками, — розповіла, сміючись, Плакидюк.

В перший день, пам’ятаю, лежу, слухаю аудіокнигу, якась глава взяла мене за душу, я почала ридати! Сльози в вухах, а я лежу і думаю: «Господи, хоч би очі не повыкатывались».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як не дивно, але метод Соні спрацював. Але справжнє відкриття чекало експерта модельного реаліті Нового каналу на наступний ранок. Соня Плакидюк розповіла про відкриття після корекції зору.

«я Вийшла на балкон і раптово зрозуміла, що весь цей час в будинку навпроти жив дядько в трусах, — говорить Плакидюк. — Це що ж виходить, якщо він бачить так само добре, як я зараз, то і він дивився, як я по балкону в трусах ходжу? Навіть не знала, що люди можуть так бачити в принципі!»

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Соня Плакидюк перенесла серйозну операцію