facebook

“Мене не цікавить!”: Порошенко влаштував скандал на першому засіданні Ради. У своєму репертуарі (відео)

Екс-президент України Петро Порошенко і депутат від «Опозиційною платформи – За життя» Нестор Шуфрич на першому засіданні парламенту дев’ятого скликання влаштували словесну перепалку.

Причиною для суперечки стало висловлювання скандального блогера, а нині «Слуги народу» Максима Бужанського. Він, звертаючись до нового генерального прокурора Руслана Рябошапки, повідомив, що колишній глава ГПУ Юрій Луценко навмисне саботував розслідування кримінальних справ, які безпосередньо стосуються Порошенка.

У відповідь на це екс-президент сказав, що винних в Україні визначає суд, а не прокуратура, і вже тим більше не народні обранці. Після цього Нестор Шуфрич пообіцяв, що, як римський політик Катон Старший, кожен виступ в парламенті буде закінчувати словами «А Петро Олексійович серед нас».

Порошенко на це вказав, що точка зору Шуфрича його не цікавить.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Мене не цікавить думка пана Шуфрича, кого він і про що буде питати, як представника окупаційної платформи», – сказав п’ятий президент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Петро Порошенко під час отримання посвідчення депутата впустив “корочку” на підлогу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Мене не цікавить!”: Порошенко влаштував скандал на першому засіданні Ради. У своєму репертуарі (відео)