facebook

Вакарчук йде в прем’єри, в Голосі прийняли рішення: Йому найбільше подобається…

Голова партії Святослава Вакарчука “Голос” Юлія Клименко заявила, що, якщо йому потрібно буде стати прем’єр-міністром України, то він не відмовиться і обійме посаду.

Про такі політичні амбіції лідера “Океану Ельзи” вона розповіла в інтерв’ю ТСН.

“Якщо йому треба буде стати прем’єр-міністром, він не відмовляється від цього, і він стане прем’єр-міністром. І буде працювати”, – сказала Клименко, яка деякий час працювала заступником міністра економіки Айвараса Абромавичуса.

Також голова партії зазначила, що у парламенті Вакарчуку більше за все подобаються зовнішньополітичні питання.

“Можливо, це буде Комітет з питань зовнішньої політики. Культурні, освітні питання також можуть бути”, – додала вона.

Раніше Вакарчук сам розповів, чи хоче бути прем’єр-міністром України.

Про це музикант заявив в інтерв’ю програмі “Рандеву”, відповідаючи на питання журналістки Яніни Соколової про те, чи готовий він до такої відповідальності в разі певних політичних розкладів після виборів в Раду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Будь-яка посада, у виконавчій чи законодавчій владі, яка буде вимагати чіткої позиції… Це буде місія, яка буде довірена партією і виборцями, я не буду думати ні хвилини. Рано говорити про конкретні посади, але немає жодної посади, від якої я відмовлюся, якщо мені довірять люди і треба буде це зробити. Я не боюся ніякої посади”, – відповів Вакарчук.

“Це було б ідеально. Зеленський – президент. Вакарчук – прем’єр. Це неймовірний баланс”, – відреагувала Соколова.

А еще Лідер партії “Голос” не шкодує про те, що відмовився балотуватися на президентських виборах на користь участі виборів до Верховної Ради.

Журналістка також запитала його, що музикант відчував під час інавгурації президента Володимира Зеленського.

За її словами, на місці Зеленського повинен був бути саме Вакарчук.

“Коли Зеленський сказав, що розпускає парламент, я думав: вибори будуть по системі відкритих списків чи за старою системою. Це було єдине, про що я думав”, – заявив Вакарчук.

“Я приймаю свої рішення усвідомлено і дуже швидко. Зміни в країні… Це зміни в політиці, правил гри. Я не думав, де я повинен бути. Рішення, яке я обрав, відповідає меті. Я йду своїм шляхом!” – сказав він.

У відповідь Соколова нагадала Вакарчуку, що це гасло використовував п’ятий президент України Петро Порошенко і порадила йому забути таку риторику.

Мало того, Вакарчук також різко відхрестився від звання “ворога” Зеленського, стверджуючи, що флешмоб “голосуй не по приколу” напередодні виборів не мав відношення до діючого президента України.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вакарчук йде в прем’єри, в Голосі прийняли рішення: Йому найбільше подобається…