facebook

Полірування волосся: яка користь та шкода

Боротьба з посіченими кінчиками.

Для боротьби з посіченими кінчиками волосся салони пропонують догляд з гарячими ножицями, з допомогою яких стрижка довше залишається свіжою. Полірування волосся – це процедура, за допомогою якої пасма, які посіклися, «згладжують» при високій температурі. Така послуга актуальна в зимовий період і доступна у багатьох салонах краси. Які ж переваги і недоліки цієї процедури? Ми готові відповісти на декілька популярних питань.

Плюси

1. Після полірування волосся не січеться від 3 до 5 місяців

2. Довжина волосся залишається практично недоторканою

3. Полірування працює для всієї довжини, усуваючи до 90% посічених кінчиків

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

4. Легке розчісування, також волосся менше плутається і зберігає гладкість

Процедуру полірування волосся можна виконати як у салоні, так і в домашніх умовах, самостійно, скориставшись спеціальною насадкою. Якщо ж ви вирішили, що вашому волоссю потрібне оновлення, ми рекомендуємо звернутися до майстра: якість виконання і результат залежать від деяких нюансів, дотримання яких ви не зможете самостійно контролювати. Наприклад, під яким кутом зафіксувати машинку для полірування по відношенню до локонів волосся, довжина волосся, з якою нелегко працювати самостійно і так далі.

Догляд за волоссям після полірування гранично важливий – при правильному підборі засобів, волосся довше зберігає гладкість і менше січеться. Волосся необхідно якісно зволожувати і збагачувати вітамінами, використовуючи для цього живильні маски.

Володарки густого, але посіченого волосся, можуть за допомогою полірування освіжити стрижку, оскільки гаряча обробка кінчиків зробить зріз рівним і акуратним, а блиск і гладкість надовго залишаться. У будь-якому випадку, роздумуючи про те, чи потрібна вам процедура полірування волосся, пам’ятайте про головну перевагу – такий спосіб мінімально прибирає довжину і усуває посічене волосся по всій довжині, а не тільки на кінчиках.

Мінуси

1. Не підходить для дуже сухого волосся

2. Не рекомендується для тонкого і ослабленого волосся

3. Не помітний ефект на кучерявому волоссі

Зрозуміло, не варто забувати про те, що регулярне використання стайлера для випрямлення волосся скорочує ефект від процедури, адже постійна термообробка несприятливо впливає на пасма. Рекомендуємо використовувати після процедури незмивні кондиціонери, масляні спреї та інші засоби для догляду за волоссям, які зможуть зберегти їх блиск, густоту і здоровий вигляд.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Полірування волосся: яка користь та шкода